KO SU KEKA & NANA?

Saznaćete sada!

Keka i nana su porodična firma za proizvodnju proizvoda od drveta, koja je nastala kao uspomena na detinjstvo i vreme provedeno sa bakom i dekom, koje sam oduvek zvao keka i nana.
Deda je oduvek voleo da pravi proizvode od drveta, bio je veoma uspešan stolar i rado je pravio razne proizvode, a svoju kreativnost izražavao je kroz marljiv i vredan rad. Odrastao sam uz mog keku gledajući ga kako od drveta pravi nameštaj raznih oblika i veličina za različite namene i kako svoje ideje pretvara u stvarnost. Za dedu sam bio veoma vezan i uz njega zavoleo prirodne materijale, pre svega drvo.

  • VISOKI KVALITET
  • Prirodni materijali
  • unikatan dizajn
  • poštovanje rokova
  • odlična saradnja
  • lakoća izrade
Keka & Nana
Keka & Nana sada

2Oni nekada, ja sada

 

O nama
O nama

Od ljubavi prema drvetu

do uspešne proizvodnje proizvoda od drveta

Nakon mnogo godina želja za obradom drveta nije nestala. Inspiraciju za pravljenje predmeta od drveta dugujem svom keki i trudim se da svoju maštu i ljubav prema ovom poslu prenesem u delo.
Asortiman naših proizvoda raste iz dana u dan. Inspiraciju pronalazimo u spoju tradicionalnog i modernog, kao što su tradicionalna hrana servirana na drvenoj dasci modernog dizajna i teksture. Posvećenost proizvodnji drvenih proizvoda i nepresušna inspiracija za dizajn su zaslužni za naš uspeh, koji svakodnevno delimo sa vama. Velika nam je čast i zadovoljstvo da budemo deo i vašeg doma, trpeze, ambijenta i da uživate poslužujući hranu baš na daskama keka i nana.

Budite slobodni da svoju želju podelite sa nama, a mi ćemo vam pomoći da vaše želje postanu stvarnost. Ukoliko vam je važno da vašoj dasci date lični pečat, tu smo da vaše misli i poruke izgraviramo i tako sačuvamo vaše misli i uspomene. Naše daske za posluživanje mogu da budu odlična ideja za unikatan poklon sa posvetom.

Možete nas kontaktirati i tako sve vaše želje pretvoriti u stvarnost!

BROJEVI

STATISTIKA

1000+Napravljenih modela dasaka godišnje
100%Uspešnih saradnji
30+Unikatnih modela

  ZADOVOLJNI?  

TO NAM JE NAJVAŽNIJE 

KLIJENTI

LISTA USPEŠNE SARADNJE